Speed Course Customer Journey
voor de reisindustrie

Zoey is de persoonlijke digitale assistent van de toekomst! Door echte relaties op te bouwen met behulp van de nieuwste technologieën, zorgen wij voor de ultieme, zorgeloze klantbeleving. Die persoonlijke ervaring is waar consumenten vandaag de dag op zoek naar zijn. 

Wij transformeren digitale conversaties en standaardiseren die naar hyper-persoonlijke conversaties. Hiermee helpen we moderne organisaties met de customer experience. Wij helpen organisatie vaker, langer en persoonlijker dan ooit met hun klanten in contact te komen.

Wij vinden een persoonlijke relatie met alle klanten creëren cruciaal. Onze service wordt daarom mogelijk gemaakt door echte mensen, aangevuld door kunstmatige intelligentie (AI). 

Met onze kennis en ervaring in de customer journey kunnen we heel wat bereiken, en daarom organiseren wij een gratis interactieve Speed Course Customer Journey voor de reisindustrie. Dit doen wij in samenwerking met Nederlandse Thought Leaders van binnen en buiten de reisindustrie.

Het doel van de gratis speed course is dat we als branche samenkomen en kennis delen. Het optimaliseren van de customer journey is namelijk essentieel om reizigers de onvergetelijke reis beleving te bieden waar ze op dit moment zo naar uitkijken. Gezamenlijk komen we zo sterker uit deze uitdagende periode en krijg jij concrete handvatten waar je direct mee aan de slag kan.

De cursus bestaat uit vier webinars van ca. een uur op elke 3e donderdag van de maand. De webinars worden live gegeven en zijn opgebouwd uit een introductie over bewezen strategieën, gevolgd door een uitgebreide Q&A met de Thought Leader van die dag*: 

1. Customer Journey basis kennis met gastspreker Ruber Vermijs, Marketeer bij Picnic – donderdag 15 april om 11.00 uur

2. De Customer Journey Map van jouw organisatie met gastspreker Britt Keunen, Specialist Business Development/Communicatie Transavia en co-founder van Transavia Holidays – donderdag 20 mei om 11.00 uur

3. De Customer Journey optimaliseren (buyer journey) met gastspreker Judith Eyck, CEO van Zoover & Vakanties.nl en Customer Experience Expert Thirza Schaap – donderdag 17 juni om 11.00 uur

4. De Customer Journey optimaliseren (user journey) met gastspreker Julius Blaauw, Innovation Lead – CX Strategy & Innovation bij TUI – donderdag 8 juli om 11.00 uur

Onze speed course is geheel kosteloos en vindt online plaats. Na afloop van elke webinar maken deelnemers kans op een 1-op-1 sessie ‘Customer Journey versnelling’ met Daan Noorderloos, Founder en Growth Consultant van Due North Consultancy. 

Geef jezelf het voordeel, leer van anderen en vergroot de kans om sterker uit deze uitdagende periode te komen! Meld je gratis aan via het onderstaande formulier. 

* De volgorde van het programma na sessie 1 is nog onder voorbehoud.

Meld je aan voor de gratis Speed Course Customer Journey!

Contact form

Contact Form in Contact Page